EventsNewsroom Νέες υπηρεσίες, νέες συνεργασίες και καινούρια γραφεία σηματοδοτούν την δυναμική ανανέωση της Analytical View

26/03/2021by editor

Η εταιρεία συμβουλευτικής σε θέματα data analytics, big data και artificial intelligence, περνά σε νέα εποχή ανακοινώνοντας νέες συνεργασίες με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς τεχνολογίας και την μεταφορά της έδρας της σε νέα γραφεία.  

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2020  Η Analytical View, ανεξάρτητη εταιρεία συμβουλευτικής με εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα business & data analytics, ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά κινήσεων που καταδεικνύουν την νέα στρατηγική της και ενδυναμώνουν τη θέση της στον απαιτητικό και υψηλής εξειδίκευσης κλάδο υπηρεσιών όπου δραστηριοποιείται.

Οι βασικοί πυλώνες της νέας στρατηγικής που υλοποιεί η Analytical View, συνοψίζονται στη  θεαματική διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών με την χρήση ευρύτερου αριθμού καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων, που παρέχονται μέσα από συνεργασίες με νέους προμηθευτές και καταξιωμένα στελέχη.

Πιο συγκεκριμένα, το διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, κατατάσσονται σε κατηγορίες που διαμορφώνουν τα ακόλουθα business lines:

  • Business & data analytics
  • Artificial intelligence solutions
  • Big data engineering
  • Applications development
  • Cloud & platform services
  • Risk & governance management
  • Information security

Για την υλοποίηση των υπηρεσιών που προαναφέρθηκαν, η Analytical View συνεργάζεται με μερικές από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείας δημιουργίας τεχνολογικών εργαλείων και λύσεων. Εκτός από την SAS Insitute -της οποίας αποτελεί βασικό συνεργάτη για σειρά ετών- η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με την Microsoft, την MetricStream, την Symantec , Veritas κ.α. Πέρα από τις καθαρά “εμπορικές” τεχνολογικές πλατφόρμες, η εταιρεία αξιοποιεί πλέον ολοένα και περισσότερο, open source τεχνολογίες.

Στόχος της Analytical View είναι να αξιοποιεί τους κατάλληλους συνεργάτες και τα εργαλεία εκείνα που της επιτρέπουν  να μεγιστοποιήσει την προστιθέμενη αξία που προσφέρει στους πελάτες της, μεταξύ των οποίων είναι μεγάλες και μικρότερες εταιρείες που αναπτύσσουν δραστηριότητα σε κλάδους όπως οι τηλεπικοινωνίες, , οι τράπεζες, η ασφαλιστική αγορά, η ενέργεια, το λιανεμπόριο, τα logistics, οι κατασκευές, υποδομές, κ.λπ.

Στην υλοποίηση της νέας στρατηγικής της Analytical View, θα συμβάλλουν μια σειρά καταξιωμένων στελεχών, που διαθέτουν γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στη αγορά τεχνολογίας. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται ενδεικτικά: η κα Νένα Παρασκευοπούλου Μanagement Εxecutive, η κα Βάσω Στούμπου – Sales Manager, ο κος Γιώργος ΕπιδέξιοςProfessional Services Manager και o κος Νίκος ΤσεκούραςFinance Manager.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Νίκος Πέππας, Managing Partner της εταιρείας: “Στοχεύοντας να καλύψουμε με τον πληρέστερο τρόπο τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, σχεδιάσαμε και εξελίξαμε υπηρεσίες που προσφέρουν πλέον σφαιρικές και ολοκληρωμένες λύσεις, ακόμη και σε πεδία που δεν είχαμε μέχρι τώρα έντονη παρουσία. Η ενίσχυση της Analytical View με μια ομάδα έμπειρων και ικανών συνεργατών που διαθέτουν τεχνογνωσία σε σημαντικές αγορές όπως τηλεπικοινωνίες, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες κ.α., καθώς και η αξιοποίηση των πλέον προηγμένων και αξιόπιστων τεχνολογικών εργαλείων, εγγυάται ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας τις λύσεις και την υποστήριξη που χρειάζονται για να προάγουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι πελάτες μας  χρειάζονται στήριξη και θα είμαστε μαζί τους με έξυπνες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που θα τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων τους.

Ένας εξίσου σημαντικός άξονα της νέας στρατηγικής της Analytical View, είναι και η δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας, το οποίο θα επιτρέψει τη βέλτιστη χρήση των εταιρικών πόρων, θα κάνει ευκολότερη τη συνεργασία και τελικά θα ενισχύσει τη δέσμευση των στελεχών στους στόχους που έχουν τεθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία έχει ήδη μεταφερθεί στα νέα γραφεία της επί της λεωφόρου Κηφισίας 78, στο Μαρούσι.